onsdag 30 december 2009

Vi ses på andra sidan!


Kära 164 läsare!

Året går mot sitt slut och det är dags att tacka för er tid och ert engagemang för Statler & Waldorf. 2009 har varit ett fantastiskt år för oss och vi hoppas att era bokslut också visar svarta siffror. Här kommer 2010. Vi ses där hoppas vi. Några tips för nästa år:

Kroppen. Det du har mellan fötterna och huvudet ska du vara rädd om 2010. Då sätter vi på oss trikåerna och går kurs i modern dans, blir viga som bläckfiskar och älskar som ballerinor.

Väggen. Dystopin fortsätter; efter McCarthys Vägen kommer Väggen av Marlene Haushofer. Hennes fantastiska bok ska nu filmatiseras och vi blir de första att ställa oss i biokön.

Men of a Certain Age. Om något kännetecknade 00-talet så var det "TV-serien". TV-seriens framgångssaga fortsätter och 2010 rekommenderar vi Men of a Certain Age, en serie om tre tafatta LA-män på väg in i medelåldern.

Vegetarianism. Nog med styckdelar och slaktavfall. Nästa år blir det kolrot och sockerärtor för hel slanten.

Venezuela. Landet med världens vackraste kvinnor, vansinniga drogvanor och jordens mest bisarra envåldshärskare erbjuder kontraster du inte finner någon annanstans. Boka en biljett, men var försiktig.

Integritet. Är du en så kallad vuxen? Då är det hög tid att stänga ner Facebook-kontot. 2010 vill ändå ingen läsa ditt offentliga kärlekskutter med gubben eller kommentera dina bebisbilder. Varför inte låta något vara exklusivt reserverat för din familj, dina barn - eller dig själv?

Och till slut en Marknadsutsikt: 2010 ser S&W en ökad exponering på flera utländska marknader. Framförallt kommer vi att rikta blickarna österut och letar efter medelstora bioteknik- och softwareföretag i asiatiska tillväxtekonomier. I övrigt avser vi bibehålla vår strategi med investeringar i företag som kännetecknas av starka fundamentala värden och med förnuftig riskspridning och lång investeringshorisont i portföljen.

Vi önskar er alla ett fantastiskt och lyckligt gott nytt år!

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Folk kommer att dö som vanligt och syfilis får fäste i Södertälje. 2010 blir lika hemskt som alla åren som gått och varit. Hoppas vi alla dör snart!

1 januari 2010 kl. 16:14  
Blogger StatlerWaldorf sa...

S&W hoppas mycket på året 2010 och önskar inte livet ur någon!

1 januari 2010 kl. 20:48  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida