onsdag 16 december 2009

Wim Dejonghe världens mest prestigefulla advokat!


Den mest prestigefyllda och fåfänga personen på Moder Jord är Silvio Berlusconi. Inte långt bakom honom finner vi världens samlade affärsadvokater. Om du tycker att du arbetar i en jobbigt pyramidartad organisation - innan du klagar, ta en studiedag på en fin advokatbyrå för ett nytt perspektiv. Där möts du nämligen av en hierarki som har fler nivåer än dataspelet Super Mario Bros. Även advokatbyråer sinsemellan råder en strikt (global) hierarki och i toppen återfinns fem brittiska toppbyråer, i branschen benämnda The Magic Circle.

Vi ser ingen anledning att stanna där utan tycker det är lika bra att en gång för alla här utse den mest prestigefulla advokaten i världen. Efter olika analyser och diskussioner med bl.a. Gardell har vi kommit fram till att Allen & Ovary, som enligt Wikipedia inte förlorat ett enda mål under sina snart 80 år, är världens mest prestigefulla advokatbyrå. Och bland Allen & Ovary:s alla delägare fastnar vi för den briljante femspråkiga Managing Partnern M&A-advokaten (och författaren), Wim Dejonghe! Grattis Allen & Ovary och Wim!

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Jag måste säga att Slaughter & May är att föredra, inte minst på grund av deras debiteringssystem som inte baseras på timmar utan kvalitet. Slaughter & May for president.
Peder

16 december 2009 kl. 23:15  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida