måndag 22 februari 2010

Svenska folket har talat


I dag måste vara en av vinterns allra vackraste mornar, i varje fall i Stockholm: 17 grader kallt, klarblå himmel, ren knarrande snö. Men inte är folk glada för det, istället är det som vanligt sura miner och en unison klagokör vart man än vänder sig. I tunnelbanan i morse stod svenska folket i kö för att få klaga i Sveriges Radio och TT över förseningar och sina kalla fingrar. Jesus Christ. Passa på att röra på fläsket i det vackra vädret och promenera till jobbet i stället! Och sätt gärna dina vardagsproblem i relation till omvärldens naturkatastrofer, krig och svält så är vi säkra på att du blir en lite bättre människa.

4 kommentarer:

Anonymous Ulla sa...

Precis min uppfattning, bra rutet. Alla har väl en yllemössa och ett leende.

22 februari 2010 kl. 14:35  
Anonymous Anonym sa...

Hej Statler&Waldorf,

De enda som nu är helt tysta i chock är alla klimatfanatiker som de senaste åren hotat oss med jordens uppvärmning. Vart tog de vägen alla de som ville avrusta och förbjuda all forskning kring kärnkraftverk. Alla de som i godtrogenhet nu tvingas åse smutsiga kolkraftverk och dieseldrivna kraftverk att spotta ut föroreningar och dessutom till extrema kostnader.

22 februari 2010 kl. 23:07  
Blogger StatlerWaldorf sa...

Hej Anomnym! Tack för din kommentar. Vi försöker förstå vad du menar men det går inte så bra. Förklara gärna.

23 februari 2010 kl. 11:43  
Anonymous Anonym sa...

Jag tror att föregående talare tycker det är tur att vi har den globala uppvärmningen, annars skulle vi ha tundra här. eller?

23 februari 2010 kl. 13:27  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida